Nyheter om spel och spelbranschen

Spelinspektionen i rekryteringsoffensiv – söker tio nya medarbetare

Dela den här artikeln:

Den 1 januari i år trädde den nya spellagen i kraft och i samband med det bytte Lotteriinspektionen namn till Spelinspektionen. Nu inleder myndigheten, som är hemmahörandes i Strängnäs, en rekryteringsoffensiv – delvis på hemmaplan.

Spelinspektionen har 56 anställda i dag, men behöver bli fler.

– Vi är i behov av många olika kompetenser. Vi har experter inom juridik, ekonomi, systemvetenskap, kommunikation och IT. Just nu söker vi tio nya medarbetare, bland annat flera enhetschefer, jurister, utredare mot matchfixning och penningtvätt, delger My Hamrén, pressansvarig på Spelinspektionen, till The Gambler Magazine.

Nu på måndag den 8 april mellan klockan 06:00-08:30 kommer medarbetare från Spelinspektionen att vara på tågstationerna i Kungsör, Eskilstuna, Strängnäs och Läggesta för att informera om möjligheterna att arbeta på ”hemmaplan” i stället för att pendla till exempelvis Stockholm.

–  Många av våra medarbetare har erfarenhet av tidskrävande pendling och några av dem berättar om fördelarna med att arbeta nära hemmet.

Lästips:  Spelinspektionen beslutar om fler sanktionsavgifter: "Ett erbjudande utgör en hög risk ur ett spelansvarsperspektiv"

I skrivande stund söker Spelinspektionen bland annat följande tjänster:


*** Sponsrat: Visste du att TR Media når ca 300 000 spelintresserade varje vecka?


*** Vad är ROI? WikiBet ger svar och reder ut begreppet.


***  Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev


*** Boktips: Hållbar sponsring – en handbok för dig som vill ha fler sponsorer.

Dela den här artikeln:
Gå till Start