Nyheter om spel och spelbranschen

Betsson lanserar Betsson Mastercard – kundkort direkt kopplat till spelkontot

Dela den här artikeln:

Betsson lanserar ”Betsson Mastercard” och blir därmed första svenska spelbolag att erbjuda exklusiva kort för sina kunder i Sverige. Kortet är inget kreditkort, utan det är endast uttagen som effektiviseras.

Samarbetet med EML Payments gör därför ”snabba uttag” till en icke-fråga, enligt spelbolaget.

Betsson Mastercard är en kampanj som till en början endast kommer finnas i en begränsad upplaga, och kortet kommer vara direkt kopplat till kundens spelkonto. Förutom säker och direkt utbetalning kommer kunder med tiden också kunna erbjudas biljetter till sportevenemang och andra erbjudanden.

– Vi, och många andra med oss, är rätt trötta på ”snabba uttag” och ”innan nästa station”-retoriken. Detta är redan en självklarhet hos oss och vi vill erbjuda något annat som skapar mervärde för våra lojala kunder.

– Här handlar det inte om 3 eller 2 minuter eller ”nästa station”, utan det här är ett kundkort som är direkt kopplat till ditt spelsaldo. Vi anser därför att debatten om snabba uttag är avslutad genom Betsson Mastercard, säger Jonathan Haeggstam Sverigechef på Betsson Group.

Lästips:  Thomas Bodström blir ny krönikör för Folkspel: "Jag har massor av åsikter"

Kortet direkt kopplat till spelkontot

Betsson Mastercard är inte ett kreditkort och själva insättningen och spelandet är det samma vad gäller kontroll och säkerhet. Det är endast uttaget som har effektiviseras på ett säkert sätt och samtliga regler för uttag gäller även här.

– Båda vi och Betsson förstår vikten av att vara först ut på marknaden i Sverige. Att tillsammans erbjuda en utbetalningslösning som förbättrar spelupplevelsen och ökar engagemanget hos kunderna är av stor vikt i dagens snabba utveckling inom spelindustrin, säger Tom Cregan, koncernchef och verkställande direktör, EML.

Det förbetalda kortet är kopplat till kundens spelkonto.

Spelbolaget meddelar att noggranna kontroller kommer göras av Betsson kring vilka kunder som får ta del av kortet. Kunderna kan handla för sitt spelsaldo överallt i hela världen där Mastercard accepteras.

Läs också: Betsson om sponsring i Sverige: ”Damidrott överlag är intressant för oss”


*** Sponsrat: Visste du att TR Media når ca 300 000 spelintresserade varje vecka?


*** Vad är ROI? WikiBet ger svar och reder ut begreppet.


***  Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev


*** Boktips: Hållbar sponsring – en handbok för dig som vill ha fler sponsorer.

Dela den här artikeln:
Gå till Start