Nyheter om spel och spelbranschen

Quickspin ny associerad medlem i BOS

Dela den här artikeln:

BOS har beslutat att anta spelbolaget Quickspin som associerad medlem. Bolaget har sin huvudsakliga verksamhet på Malta och i Sverige.

Spelföretaget, som är helägt av Playtech, är ett business-to-business-bolag som utvecklar och levererar spel till onlinespelmarknaden. Deras marknadspenetration bland onlinespelbolag som vänder sig direkt till kund är så gott som heltäckande.

– Vi är mycket glada över att hälsa Quickspin välkomna i vår medlemskrets. Bolaget är en del i den fantastiska framgångssagan med svenskgrundade spelbolag, säger Gustaf Hoffstedt, generalsekretare i BOS.

Lästips:  Spelinspektionen: En handfull spelbolag brister i kontrollen

18 medlemmar med Quickspin

Gustaf Hoffstedt fortsätter:

– Vi förstärker från BOS sida vår medlemskrets ytterligare med invalet av Quickspin och därmed har vi lejonparten av onlinespelbranschens spelutvecklare som medlemmar. Vi hoppas att det ska underlätta för samhällsaktörer i Sverige att enkelt kunna föra en dialog med branschen.

BOS har i dagsläget 18 medlemmar. Organisationen arbetar bland annat med frågor som Spelreglering, Spelnäringen, Onlinespelfrågor, Spelbeskattning, Spelansvar och Idrottens integritet.

Läs också: BOS antar ny etisk plattform – här är de 16 rubrikerna


*** Efter två år av skrivande släpper Magnus Berglund och Frans Fransson boken Hållbar sponsring. Boken är en handbok med teori, tips och inspiration. Ett stort fokus har lagts på idrottens samhällsnytta. Läs mer om boken här. Köp boken här: Tictail, Adlibris eller Bokus.


***  Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev

Dela den här artikeln:
Gå till Start