Nyheter om spel och spelbranschen

Quickspin ny associerad medlem i BOS

Dela den här artikeln:

BOS har beslutat att anta spelbolaget Quickspin som associerad medlem. Bolaget har sin huvudsakliga verksamhet på Malta och i Sverige.

Spelföretaget, som är helägt av Playtech, är ett business-to-business-bolag som utvecklar och levererar spel till onlinespelmarknaden. Deras marknadspenetration bland onlinespelbolag som vänder sig direkt till kund är så gott som heltäckande.

– Vi är mycket glada över att hälsa Quickspin välkomna i vår medlemskrets. Bolaget är en del i den fantastiska framgångssagan med svenskgrundade spelbolag, säger Gustaf Hoffstedt, generalsekretare i BOS.

Lästips:  Proffsets tre bästa råd för att bli en bättre spelare: ”Money management är oerhört viktigt"

18 medlemmar med Quickspin

Gustaf Hoffstedt fortsätter:

– Vi förstärker från BOS sida vår medlemskrets ytterligare med invalet av Quickspin och därmed har vi lejonparten av onlinespelbranschens spelutvecklare som medlemmar. Vi hoppas att det ska underlätta för samhällsaktörer i Sverige att enkelt kunna föra en dialog med branschen.

BOS har i dagsläget 18 medlemmar. Organisationen arbetar bland annat med frågor som Spelreglering, Spelnäringen, Onlinespelfrågor, Spelbeskattning, Spelansvar och Idrottens integritet.

Läs också: BOS antar ny etisk plattform – här är de 16 rubrikerna


*** Sponsrat: Visste du att TR Media når ca 300 000 spelintresserade varje vecka?


*** Vad är ROI? WikiBet ger svar och reder ut begreppet.


***  Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev


*** Boktips: Hållbar sponsring – en handbok för dig som vill ha fler sponsorer.

Dela den här artikeln:
Gå till Start