Nyheter om spel och spelbranschen

Unibet skriver 2-årsavtal med Intrum Stockholm Open

Dela den här artikeln:

Efter flera år som arenapartner till ATP-turneringen Intrum Stockholm Open tar Unibet klivet upp till huvudpartner. Spelbolaget säkerställer bland annat att Hawk-Eye finns på plats under veckan.

Tidigare i år tog Game Set Events över driften av Intrum Stockholm Open. I samband med skiftet från Lagardère klev DNB in som huvudsponsor – och nu är det alltså klart med ytterligare en huvudsponsor.

– Vi tycker det är jätteroligt att Unibet väljer att fördjupa sitt sponsorskap och det är ett kvitto på att vi har ett starkt förtroende hos marknaden, säger Henrik Stenmo från Intrum Stockholm Open.

Han fortsätter:

– Unibet säkerställer bland annat att vi har Hawk-Eye och de kommer förhöja publikupplevelsen med olika aktiviteter på plats.

Lästips:  SVT tar bort Stryktipset och V75 från Text-tv

Robin Söderling fortsätter som ambassadör

Unibet var sponsor till turneringen första gången 2013. I samband med spelutredningen pausade spelbolaget flera av sina svenska sponsorskap.

– Vi är stolta och glada över att ta klivet upp som huvudsponsor för Intrum Stockholm Open, säger Anders Falk, Brand Activation Manager på Unibet Sverige.

– Med Robin Söderling som ambassadör för Unibet, befäster detta samarbete vårt redan starka erbjudande inom tennis som ger våra kunder en av marknadens bästa upplevelser inom betting och livestreaming.

Avtalet sträcker sig till och med 2019.

Intrum Stockholm Open spelas 14-21 oktober i Kungl. Tennishallen i Stockholm.


*** Efter två år av skrivande släpper Magnus Berglund och Frans Fransson boken Hållbar sponsring. Boken är en handbok med teori, tips och inspiration. Ett stort fokus har lagts på idrottens samhällsnytta. Läs mer om boken här. Köp boken här: Tictail, Adlibris eller Bokus.


***  Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev

Dela den här artikeln:
Gå till Start