Nyheter om spel och spelbranschen

Affiliateföretaget Raketech blir ny stödmedlem i Spelbranschens riksorganisation

Dela den här artikeln:

Raketech har valts in som stödmedlem i Sper. Bolaget ansluter sig till branschorganisationens arbete för att skapa en sund, modern och hållbar spelmarknad.

Den nya medlemmen ansluter i egenskap av leverantörer till spelbolagen, meddelar Sper.

Riksorganisationen har som ambition att engagera fler än operatörsbolagen i spelansvar och andra de branschutmaningar man ser.

− Vi tycker det är bra att Raketech vill engagera sig i Sper. De samarbetar redan med flera av våra medlemmar och är en central länk i kundlivscykeln. Ska vi prata spelbransch på riktigt och nå våra hållbarhetsmål är det klokt att involvera så många som möjligt, säger Jenny Nilzon, vd för Sper.

Lästips:  ​Sper har utvärderat hur etiska spelriktlinjer följs

Raketech: ”Ett naturligt steg”

Spelföretaget är en aktör inom onlineaffiliatetjänster och content marketing med tjänster inom sökmotorsoptimering, onlineguider, communities och sociala medier.

Företaget har ett ramverk för ansvarsfulla affiliatetjänster och är sedan juni i år noterade på Nasdaq First North Premier.

− Då en stor del av vår affär riktar sig till svenska spelare och operatörer är det viktigt för oss att tillsammans med andra branschaktörer verka för en sund spelmarknad. Att bli medlemmar i Sper är ett naturligt steg för oss i detta arbete. Det är helt i linje med vårt fokus på att erbjuda ansvarsfulla affiliatetjänster. Vi ser fram mot ett framgångsrikt samarbete med de övriga medlemmarna i organisationen, säger Michael Holmberg, vd för Raketech.


Köpa din första aktie? 750 000 kunder använder Avanza för sitt sparande. Deras idé är att det ska vara billigt att vara rik. Klicka här för att läsa mer om aktie- och fondsparande.


Sugen på en fin ost? Testa Ostogram – Sveriges största ostbutik på nätet. Klicka här för att läsa mer eller ge bort ett presentkort.


***  Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev

Dela den här artikeln:
Gå till Start