Nyheter om spel och spelbranschen

Raketech lanserar TVsportguide.de

Dela den här artikeln:

Raketech lanserar TVsportguide.de i Tyskland, som därmed blir det femte landet där bolaget erbjuder sin guide för sport på tv.

Raketech har som strategi att ta redan etablerade tillgångar till nya vertikaler och geografiska regioner. Tidigare prisades man på EGR Nordics Awards.

TVsportguide.de erbjuder guide till de mest populära tv-sända sporterna. Inkluderas gör skräddarsydda sektioner för större turneringar och extrafunktioner såsom laguppställningar, statistik, resultat och ligatabeller.

– Vi är glada över att kunna lansera TVsportguide.de i samband med fotbolls-VM, säger Michael Holmberg, vd för Raketech.

Lästips:  Niclas Andersson blir tv-chef på TR Media

TVsportguide.de blir en del av nätverket

Michael Holmberg fortsätter:

– Lanseringen av en Raketech-produkt i Tyskland ökar räckvidden för vår innehållsrika sportmedieaffär i Europa och skapar nya intäktsmöjligheter för spelbolag, tv-kanaler och konsumenttjänster som vill rikta sig till en publik av engagerade sportfans. Vi kommer att fortsätta utforska hur våra produkter kan anpassas och implementeras i en global marknad.

Plattformen blir en del av Raketechs växande familj av sporttablåer online, som i dagsläget inkluderar TVmatchen.nu (Sverige), TVsportguide.com (Storbritannien), TVsporten.dk (Danmark) och TVkampen.com (Norge).

Samtliga guider finns tillgängliga i både desktopversion och som mobilapp.


*** Efter två år av skrivande släpper Magnus Berglund och Frans Fransson boken Hållbar sponsring. Boken är en handbok med teori, tips och inspiration. Ett stort fokus har lagts på idrottens samhällsnytta. Läs mer om boken här. Köp boken här: Tictail, Adlibris eller Bokus.


***  Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev

Dela den här artikeln:
Gå till Start