Nyheter om spel och spelbranschen

Raketech lanserar TVsportguide.de

Dela den här artikeln:

Raketech lanserar TVsportguide.de i Tyskland, som därmed blir det femte landet där bolaget erbjuder sin guide för sport på tv.

Raketech har som strategi att ta redan etablerade tillgångar till nya vertikaler och geografiska regioner. Tidigare prisades man på EGR Nordics Awards.

TVsportguide.de erbjuder guide till de mest populära tv-sända sporterna. Inkluderas gör skräddarsydda sektioner för större turneringar och extrafunktioner såsom laguppställningar, statistik, resultat och ligatabeller.

– Vi är glada över att kunna lansera TVsportguide.de i samband med fotbolls-VM, säger Michael Holmberg, vd för Raketech.

Lästips:  Paf inför förlustgräns – ska inte gå att spela bort mer än 300 000 kr/år

TVsportguide.de blir en del av nätverket

Michael Holmberg fortsätter:

– Lanseringen av en Raketech-produkt i Tyskland ökar räckvidden för vår innehållsrika sportmedieaffär i Europa och skapar nya intäktsmöjligheter för spelbolag, tv-kanaler och konsumenttjänster som vill rikta sig till en publik av engagerade sportfans. Vi kommer att fortsätta utforska hur våra produkter kan anpassas och implementeras i en global marknad.

Plattformen blir en del av Raketechs växande familj av sporttablåer online, som i dagsläget inkluderar TVmatchen.nu (Sverige), TVsportguide.com (Storbritannien), TVsporten.dk (Danmark) och TVkampen.com (Norge).

Samtliga guider finns tillgängliga i både desktopversion och som mobilapp.


Köpa din första aktie? 750 000 kunder använder Avanza för sitt sparande. Deras idé är att det ska vara billigt att vara rik. Klicka här för att läsa mer om aktie- och fondsparande.


Sugen på en fin ost? Testa Ostogram – Sveriges största ostbutik på nätet. Klicka här för att läsa mer eller ge bort ett presentkort.


***  Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev

Dela den här artikeln:
Gå till Start