Nyheter om spel och spelbranschen

Kändiskocken Per Morberg frontar Stars miljardutmaning

The Stars Group, som äger betting- och spelvarumärkena PokerStars, BetStars och PokerStars Casino, lanserar den, enligt dem själva, högsta prisnivån hittills inom online betting: 1 miljard kronor.

Tävlingen, som går under namnet ”Stars 1 miljard kronor Challenge”, går ut på att tippa rätt i alla 64 VM-matcher (1X2). De som tippar alla rätt får dela på 1 miljard kronor.

Om någon blir ensam vinnare tar denne hem hela potten.

– När vi bestämde oss för att lansera den största bettingkampanjen någonsin ville vi se till att den är både kul och spännande för de som deltar, säger Christopher Coyne, marknadsdirektör på Stars Interactive Group.

– Själva huvudkampanjen, där man kan vinna 1 miljard kronor, är unik. Dessutom har vi sett till att kampanjen omfattar flera aktiviteter över olika varumärken.

De som väljer att delta i tävlingen kommer även få chansen i en ”Leaderboard Challenge”, med ytterligare 1 000 vinster.

Lästips:  Kristina Askstedt och Fredrik Wastenson nya affärsområdeschefer på Svenska Spel

Kända ansikten promotar kampanjen

I samband med kampanjen introducerar The Stars Group skådespelaren och kändiskocken Per Morberg som sitt ansikte utåt i Sverige.

– Sverige är ett av världens mest fotbollstokiga länder. Jag ser mycket fram emot att samarbeta med Stars Group i deras otroliga 1 miljard kronor Challenge i samband med fotbolls-VM, säger Per Morberg i en kommentar.

Internationellt lanseras samtidigt samarbete med den brittiske cricketspelaren och tv-personligheten Freddie Flintoff, samt den danske komikern Casper Christensen.

”Stars 1 miljard kronor Challenge” lanseras med TV och digitala kampanjer. Tävlingen är gratis och gäller för vuxna i Storbritannien, Sverige, Danmark, Norge och Finland.


 *** Inbjudan: Kom på Spelfrukost i Stockholm 24 maj! 


*** Se allas löner och ta del av lönestatistik: Ratsitkatalogen 2018


 *** Förverkliga dina drömmar: Spara i aktier eller fonder hos Avanza 


*** Alltid fast pris, aldrig bindningstid. Behåll ditt nummer med Fello mobilabonnemang.


*** Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar från Avanza, Fello och Ratsit. Om du väljer att köpa något via dem går en liten summa till The Gambler Magazine. Länkarna är ett sätt att minska sajtens kostnader. Använd dem gärna.

Gå till Start