Nyheter om spel och spelbranschen

Peter Zäll från Svenska Spel blir ny strategichef på Betsson Group

Dela den här artikeln:

Peter Zäll tillträder som strategichef på Betsson Group med start 1 maj i år. Peter kommer närmast från rollen som marknadsdirektör på Svenska Spel, där han var ansvarig för både produkt, marknadskommunikation och analys.

Peter Zäll har förutom sin roll på Svenska Spel, haft ett stort antal chefsroller inom retail och marknadsföring (blan annat inom NK och Nike). Han tillträder nu rollen som Chief Strategy Officer på Betsson, med ansvar för den Svenska marknaden.

– Jag är mycket glad att Peter har beslutat sig för att bli del av Betsson-gruppen som Chief Strategy Officer. Då Betsson växlar upp inför öppningen av den svenska spelmarknaden bör det inte finnas någon bättre person för att utveckla vår ställning på den svenska marknaden, säger Jesper Svensson, vd för Betssons verksamma dotterbolag.

Lästips:  Anna Romboli ny Affärsområdeschef Tur på Svenska Spel

Peter Zäll: ”Ser stora möjligheter”

Huvudpersonen ser fram mot den nya rollen:

– Det ska bli otroligt spännande att börja jobba på Betsson, framförallt i dessa intressanta tider. Jag ser stora möjligheter i deras varumärkesportfölj och ser fram emot att arbeta med teamet för att förfina framtidsstrategin, säger Peter Zäll.

Han startar den 1 maj och kommer arbeta från Betsson Groups operationella huvudkontor på Malta.


*** Sponsrat: Visste du att TR Media når ca 300 000 spelintresserade varje vecka?


*** Vad är ROI? WikiBet ger svar och reder ut begreppet.


***  Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev


*** Boktips: Hållbar sponsring – en handbok för dig som vill ha fler sponsorer.

Dela den här artikeln:
Gå till Start