Nyheter om spel och spelbranschen

Erik Ahlberg ny vd för ahaWorld

Dela den här artikeln:

Erik Ahlberg blir ny vd för ahaWorld. Han kommer närmast från Jackpotjoy där han verkade som Commercial Project Manager, Global CMO och Director Business Development för koncernens flaggskeppsprodukt VeraJohn.com de senaste 5 åren.

Erik Ahlberg har tidigare innehaft positioner som vd för plattformsbolaget Tain, operativ chef för pokernätverket Tribeca Tables (förvärvat av Playtech) och vd för speloperatören Youwin.

– Jag ser många möjligheter för ahaWorlds produkter på både befintliga och nya marknader. Den svenska marknadens kommande reglering ger dessutom ökad tilltro till de nytillkomna licensierade bolagen vilket leder till en potentiell kundtillströmning. Där ska vi positionera oss, kommenterar Erik Ahlberg.

Lästips:  Cherry väntas köpas ut från börsen

Styrelseordförande: ”Enormt nöjda”

I samband med rekryteringen lyfts Erik Ahlbergs arbete inom Vera & John fram, liksom hans branschnätverk.

– Vi är enormt nöjda att ha kunnat genomföra denna rekrytering, säger Staffan Lindgren, styrelseordförande ahaWorld AB. Eriks kompetens och erfarenheter inom praktisk och strategisk marknadsföring av varumärken inom onlinespel passar perfekt i vår fortsatta satsning på våra produkter, efter ett år som präglats av teknisk utveckling och förädling av portföljen.

Han fortsätter:

– Att han även kommer med erfarenhet från en börsnoterad miljö borgar ytterligare för att han kommer ha ett fokus på att skapa affärstillväxt som går hand i hand med ett stärkt aktieägarvärde. Vi ser fram emot en mycket spännande framtid under Eriks ledning, avslutar Staffan Lindgren.

ahaWorlds nya vd tillträder den 3 april.


*** Sponsrat: Visste du att TR Media når ca 300 000 spelintresserade varje vecka?


*** Vad är ROI? WikiBet ger svar och reder ut begreppet.


***  Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev


*** Boktips: Hållbar sponsring – en handbok för dig som vill ha fler sponsorer.

Dela den här artikeln:
Gå till Start