Nyheter om spel och spelbranschen

Scout Gaming får fler uppdrag – allt fler vill erbjuda Daily Fantasy Sports

Dela den här artikeln:

Scout Gaming Group har på kort tid ingått avtal med både ComeOn och StarPick. Bolaget ska leverera sin Daily Fantasy Sports-plattform till spelvarumärkena.

Avtalen innebär att spelbolagen kommer att erbjuda Daily Fantasy Sports (DFS) till sina slutkunder inom en rad olika varumärken. I ett första skede innebär avtalet med ComeOn en free-to-play-version, men intentionen är att senare integrera betalningslösningar för spel om pengar.

Scout Gamings plattform väntas vara integrerad i produktutbudet under andra kvartalet 2018 och därmed i god tid före Fotbolls-VM.

– Att ComeOn som är en erkänd och innovativ aktör väljer att integrera Scout Gamings produkt är ett kvitto på att vår produkt och DFS-vertikalen fortsätter sin etablering i Europa, kommenterar Scout Gamings vd, Andreas Ternström.

Lästips:  Kindred flyttar till ny adress i Stockholm – och ska dubbla personalstyrkan

Scout Gaming levererar till Indien

Brittiska Starpick Ltd äger 100% av det indiska bolaget Starpick Fantasy Pt Ltd. Bolaget kommer under våren lansera Daily Fantasy Sport i Indien med särskilt fokus på cricket.

Scout Gamings europeiska likviditetsnätverk består av Betsson, Bethard, ComeOn, Nordic Leisure, Gofantasy, Fanteam och PAF. De tre sistnämnda har gått live med leverantörens DFS-produkt.

Bolaget tillhandahåller skräddarsydda anpassade nätverksspel för spel- och mediabolag. Koncernens huvudkontor ligger i Stockholm och det operationella kontoret ligger i Bergen, Norge.


*** Sponsrat: Visste du att TR Media når ca 300 000 spelintresserade varje vecka?


*** Vad är ROI? WikiBet ger svar och reder ut begreppet.


***  Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev


*** Boktips: Hållbar sponsring – en handbok för dig som vill ha fler sponsorer.

Dela den här artikeln:
Gå till Start