Nyheter om spel och spelbranschen

Catena Media uppdaterar produktportföljen – flaggskepp sjösätts på nya marknader

Catena Media meddelar att bolaget tar nästa steg i att förnya den befintliga produktportföljen. Företaget uppdaterar innehållet i Livebetting.se och lanserar bolagets flaggskepp, AskGamblers.com, på nya marknader och språk.

Under hösten ska Livebetting.se uppdateras med nytt innehåll, bland annat i sajtens livestreamingfunktion. Sportprofilen Sladjan Osmanagic kommer i sändningarna ge sina bästa tips inför och under pågående matcher.

– Vi går mot en spännande höst och fortsätter se god tillväxt samt en hög efterfrågan, även på våra nya marknader. Vi följer en tydlig strategi med målet att vara marknadsledande och erbjuda de bästa produkterna, säger Robert Andersson, vd på Catena Media.

Lästips:  USA:s spelmarknad nära att öppnas upp: "En seger för miljoner amerikaner "

”Flaggskepp” sjösätts på nya marknader

Catena Media meddelar även att man flyttat sitt huvudkontor på Malta till nya lokaler, som kommer möjliggöra enklare rekrytering, fortsatt tillväxt och ökad produktivitet.

Även AskGamblers.com ska uppdateras. Sajten, som av Catena Media själva beskrivs som företagets ”flagskepp”, lanseras på nya marknader och språk.

– Webbportalen, som är en av de mest välbesökta för spelarrecensioner och rankningar av onlinecasinon, förvärvades under 2016 och har sedan dess haft en mycket positiv utveckling i Catena Medias regi, meddelar spelbolaget.

AskGamblers.com har vid ett flertal tillfällen blivit utsedd till ”best affiliate site” vid iGB Affiliate Awards.


 *** Inbjudan: Kom på Spelfrukost i Stockholm 24 maj! 


*** Se allas löner och ta del av lönestatistik: Ratsitkatalogen 2018


 *** Förverkliga dina drömmar: Spara i aktier eller fonder hos Avanza 


*** Alltid fast pris, aldrig bindningstid. Behåll ditt nummer med Fello mobilabonnemang.


*** Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar från Avanza, Fello och Ratsit. Om du väljer att köpa något via dem går en liten summa till The Gambler Magazine. Länkarna är ett sätt att minska sajtens kostnader. Använd dem gärna.

Gå till Start