Nyheter om spel och spelbranschen

Svenska Spel låter Ace Wilder designa Triss: ”Skrapa i neon”

Idag släpper artisten Ace Wilder sin allra första singel på svenska på Spotify. Låten är en cover på Lena Philipssons ”Dansa i neon” och en del av en kampanj för Triss.

Som en del i kampanjen får artisten även designa trisslotterna.

Ace Wilder sätter färg på Triss

Det är första gången någonsin som Triss låter en utomstående sätta sin prägel på lotterna.

– Med en grafisk danspose och mönster i neonfärger skiljer sig Ace Wilders lotter från de traditionellt gul-svarta trisslotterna. På skrapfältet på Ace lotter står det ’Skrapa i Neon’”, beskrivs lotterna i ett pressmeddelande.

Den minnesgode The Gambler Magazine-läsaren kommer förstås ihåg att BingoLotto för en månad sedan lät YouTube-stjärnan Theresé Lindgren designa en bingolott för första gången.

Lästips:  ATG:s spelomsättning ökar: "Glädjande siffror"

”Vårt bidrag till populärkulturen”

– Triss är en omtyckt och oerhört folklig produkt och det här är vårt bidrag till populärkulturen, säger Charlotte Burlin, marknadschef för Turspel på Svenska Spel, till Dagens Media.

Hon fortsätter:

–Genom att kombinera en 30 år gammal schlager med en aktuell artist skapar vi en färgsprakande nostalgitripp som ändå känns väldigt modern. Vi hoppas allt våra kunder ska gilla låten och få en mer färgglad skrapupplevelse i sommar, avslutar Charlotte Burlin.


 *** Inbjudan: Kom på Spelfrukost i Stockholm 24 maj! 


*** Se allas löner och ta del av lönestatistik: Ratsitkatalogen 2018


 *** Förverkliga dina drömmar: Spara i aktier eller fonder hos Avanza 


*** Alltid fast pris, aldrig bindningstid. Behåll ditt nummer med Fello mobilabonnemang.


*** Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar från Avanza, Fello och Ratsit. Om du väljer att köpa något via dem går en liten summa till The Gambler Magazine. Länkarna är ett sätt att minska sajtens kostnader. Använd dem gärna.

Gå till Start