Nyheter om spel och spelbranschen

Seminarium i Riksdagen: Färre problemspelare

Dela den här artikeln:

I Sverige regleras spelbolagens ansvar genom föreningen SPERs riktlinjer och genom statliga ägardirektiv. I de utländska exemplen utgår spelbolagen från den internationella CEN-standarden för sitt arbete med att motarbeta problemspelande. 

Dag: Torsdagen den 21 november

Tid: 12.00 – 13.00 (lunchmackor kommer att serveras från 11.30)

Lokal: Skandiasalen (ingång Mynttorget 1)

eCOGRA utvecklar verktyg och standards för att motarbeta problemspelande. Organisationen samarbetar med flera av de större internationella speloperatörerna liksom med flera nationella spelmyndigheter, bland annat i Danmark, England och Spanien. För mer information se: http://www.ecogra.org/Home.aspx

 


*** Efter två år av skrivande släpper Magnus Berglund och Frans Fransson boken Hållbar sponsring. Boken är en handbok med teori, tips och inspiration. Ett stort fokus har lagts på idrottens samhällsnytta. Läs mer om boken här. Köp boken här: Tictail, Adlibris eller Bokus.


***  Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev

Dela den här artikeln:
Gå till Start