Nyheter om spel och spelbranschen

Spelautomater beslagtagna i Uddevalla

Dela den här artikeln:

Lotteriinspektionen meddelar att man – i samverkan med polisen – gjorde ett tillslag mot ett café i Uddevalla i måndags kväll. Vid tillslaget beslagtogs ett antal spelautomater.

Efter ett tips från allmänheten gjordes en kontroll på platsen i maj 2012. Vid det tillfället fanns det ett antal olagliga spelautomater på caféet. Caféinnehavaren informerades om gällande bestämmelser och uppmanades att ta bort automaterna – allt enligt Lotteriinspektionens normala rutiner. Vid en återkontroll i augusti fanns automaterna kvar, varför en polisanmälan då gjordes.

Mer läsning på Lotteriinspektionens hemsida.

 


*** Efter två år av skrivande släpper Magnus Berglund och Frans Fransson boken Hållbar sponsring. Boken är en handbok med teori, tips och inspiration. Ett stort fokus har lagts på idrottens samhällsnytta. Läs mer om boken här. Köp boken här: Tictail, Adlibris eller Bokus.


***  Följ med i spelbranschen genom att prenumerera på The Gambler Magazines nyhetsbrev

Dela den här artikeln:
Gå till Start